Dodatki/Vitajuwel vino

Pripomočki za VitaJuwelovo kristalno vodo

Ob nakupu kristalne ročke si priskrbite še VitaJuwelov vrč, da bo vaša izkušnja s kristalno vodo popolna.

VitaJuwelovi kozarci po obliki spominjajo na cvet in so čudovit dodatek k VitaJuwelovemu vrču in kristalni ročki. Prefinjena oblika in peskani logotip VitaJuwelove lilije na dnu vsakega kozarca zagotavljata harmonično izkušnjo pri pitju vode. Kozarci držijo dva decilitra in jih lahko peremo v pomivalnem stroju.

Kristalna ročka VitaJuwel Vino

ametist – kamena strela

Že stari Grki so poznali lastnosti kristalov in so izboljševali vino z ametistom. Ime kamna izvira iz grškega izraza za »neomamljenost« (grško a- pomeni »ne« ter methystos »omamljen«). S to mešanico obujamo njihovo tradicijo. Kristalna ročka Vino ima valovito površino, ker pa so ametisti zaprti vanjo, je bogatenje vina z njimi precej bolj higienično. Učinek te mešanice na vino je resnično osupljiv, saj omili kislino v vinu, da to postane prijetnejše. Kristalna ročka Vino celo zelo dobremu vinu vdihne posebno noto.

Če kristalno ročko pričvrstite na ročaj vrča z verižico, občutno zmanjšate možnost za poškodbe stekla. Verižica poskrbi, da kristalna ročka ostane na pravem mestu v vrču. Je nepogrešljiv dodatek, če želite zaščititi svojo dragoceno kristalno ročko, še posebej, kadar jo uporabljajo otroci ali gosti. Zato vam ob vsakem nakupu kristalne ročke podarimo verižico iz nerjavečega jekla.

Vrč za vino

Posebno kristalno ročko za vino, »VitaJuwel Vino«, lahko vsekakor uporabljate s katerim koli navadnim vrčem za vino, ki ga že imate doma. Zakaj pa ga ne bi nadgradili s čim bolj modnim in elegantnim? Priskrbite si enega naših ročno oblikovanih vrčev za vino, da boste vino uživali na bolj poseben način. Razvajajte se in tisto steklenico dobrega vina, ki ste ga hranili za posebno priložnost, natočite v naš edinstveni vrč. Nikjer ne boste našli tako vrhunsko oblikovanega vrča iz kvalitetnega stekla, ki bi se bolje prilegal našim izjemnim kristalnim ročkam. Res je prava mojstrovina!

Kristalna ročka »VitaJuwel Vino« je naprodaj ločeno od vrča za vino in ni del tega paketa.


Preberi več ...

Vrč Era (1,3 L)

Kot nalašč za vašo kristalno ročko VitaJuwel

Era postavlja nove standarde. Namesto da bi še naprej izdelovali ročke za navadne vrče, smo začeli razmišljati drugače. Zasnovali smo stekleni vrč, ki se ponaša s svojo praktičnostjo, istočasno pa predstavlja ekskluzivno okolje za naše kristalne ročke. Ta vrč označuje novo ero v pripravi kristalne vode.

Predstavljajte si ...
... vrč, za katerega se zdi, kristalna ročka s svetlikajočimi se dragimi kamni v njem prosto lebdi.
... vrč, kateremu je priložen pokrov, ki ga ni treba sneti, ko točite vodo.
... vrč, ki kristalno vodo VitaJuwel še dolgo ohranja svežo.
... vrč, ki je preprost za uporabo in ki ga lahko pomivate v pomivalnem stroju.
... vrč, ki trdno drži kristalno ročko, tako da se ta ne trese in ne udarja ob stene vrča, s čimer se močno zmanjša nevarnost, da bi se steklo razbilo.
... vrč z osupljivim dizajnom, s katerim strežba in točenje kristalne vode postaneta nepozabna izkušnja, vrč pa pritegne pozornost vseh gostov.
Predstavljajte si ero.

Ob uporabi vrča era se vam bo zdelo, da vaša kristalna ročka VitaJuwel (ta ni vključena v nakupno ceno izdelka) prosto lebdi v vrču. Vrču era je priložen tudi pokrov, ki ga ni treba odstraniti, ko točite vodo, obenem pa bo kristalno vodo VitaJuwel dolgo ohranjal svežo. Vrč je zasnovan tako, da je kristalna ročka v njem trdno nameščena, se ne trese in ne udarja ob vrč, s čimer se močno zmanjša nevarnost, da se steklo razbije. Vrč era ima prostornino 1,3 L, tako vrč kot priloženi pokrov pa lahko pomivate v pomivalnem stroju.

Seveda se novemu vrču prilegajo vse standardne kristalne ročke VitaJuwel.

Izdelali smo tudi posebno čistilno ščetko, posebej zasnovano za enostavno in učinkovito čiščenje vaše ere. Krtača je dolga kar 45 cm in je tako daljša od običajnih krtač. Ima gladek lesen ročaj, trden vrat iz nerjavečega jekla in izjemno veliko glavo z dolgimi in čvrstimi plastičnimi ščetinami, zaradi česar je popolna za čiščenje vrča VitaJuwel Era.

Preberi več ...

Set kozarcev (6 kosov)

VitaJuwelovi kozarci po obliki spominjajo na cvet in so čudovit dodatek VitaJuwelovemu vrču in kristalni ročki. Prefinjena oblika naših kozarcev in peskani logotip VitaJuwelove lilije na dnu vsakega kozarca zagotavljata harmonično izkušnjo pitja vode. Kozarci držijo dva decilitra in jih lahko peremo v pomivalnem stroju.

Preberi več ...

Knjiga - Enciklopedija izbranih zdravilnih kamnov

Vsebina knjige je v veliki meri orientirana na to, na kakšne načine izbrati ustrezen zdravilni kamen, kajti ni vsak za vsakogar, poleg koristnih informacij, vezanih na uporabo kamnov, pa v drugem delu sledijo opisi številnih zdravilnih kamnov.

Primer opisa zdravilnega kamna:

128. NEBULA
Anortoklast + ribekit +aegrin + kremen
Pogoste primesi: Akmit, arfvedsonit, Mg,Al,Ti,Zr,Mn,V,K,Ce,Ca
Trdota: 5,5-6,5
Gostota: 3,1-3,4 g/cm3
Element: Eter-zemlja

Nebula je alkalna vulkanska natrijeva kamnina, sestavljena iz štirih mineralov – kremena, anortoklasa, ribekita in aegirina, odkrita leta 1994 v ZDA. V črni osnovi prevladujeta anortoklas in kremen, v zelenih otočkih pa vlaknati ribekit in drobnozrnati aegirin. Brusijo jo kabošonsko.

Izvor imena: Beseda nebula se sicer nanaša na “oblak prahu ali plina, vrinjen v drug prostor” in asociira na videz te kamnine, ki je polna zelenih otočkov na črni osnovi.
Nahajališča: Kolikor mi je znano, je edino nahajališče te kamnine v ZDA.
Možnosti zamenjave: Podoben ji je kambaba jaspis.
Ponaredki: Te kamnine sicer zaenkrat ne ponarejajo, dejstvo pa je, da pod imenom nebula pogostokrat namerno prodajajo kambaba jaspis.
Tradicionalna uporaba: Gre za kamnino, odkrito pred kratkim, zato ni znana.
Uporaba danes: Simbolizira prvinsko ustvarjalno silo vesolja in njene ciklične ritme, vključno z večkratnimi inkarnacijami, zato velja za talisman osebne transformacije. V njej se odražajo energijske kvalitete njenih mineralov, iz katerih sestoji, ki imajo v grobem naslednje funkcije:
anortoklas: daje sposobnost izkoristka osebnostnega potenciala, intuicijo in nam pomaga prepoznati iluzije;
ribekit: poglablja procese percepcije, nam daje noto entuziazma in duhovno rafiniranost;
aegirin: povezuje nas z zemljo, da občutek trdnih temeljev, krepi in čisti eterično telo in stimulira dvig energije po hrbtenici navzgor;
kremen: intenzivira energijske procese ostalih treh mineralov.

Nebula je torej povezana z nižjimi in višjimi spektri energij, kar omogoča stabilno duhovno rast in preobrazbo, izven okvirov različnih arhetipskih okolij. Zelene otočke v nebuli nekateri imenujejo kozmična okna, ki jim v meditaciji predstavljajo katalizator do stika z višjimi dimenzijami. Na višjih ravneh nas povezuje s prvobitno energijo kreacije, ki ji Kitajci pravijo juan chi in uglašuje z njeno kreativno silo. To se potem odraža v širši percepciji, nekonvencionalnih idejah, kreativnosti, ta energija pa vpliva tudi na energijsko osvežitev vijačnic DNKja, kar se odraža v celicah in tkivu.

Na fizični ravni krepi vitalnost, ledvice, prvinsko energijo jing, zemeljska energija pa krepi regeneracijske procese in nas na nezavedni ravni usmerja na cilje, ki prinašajo ekspanzijo. Nebula je zelo pomemben kamen za inkarnacijo svetlobnega telesa v sistem, najboljše rezultate pa daje, kadar ga uporabljamo sistematično v kombinaciji z drugimi kamni – lahko po ključu dela na čakrah, pri katerem za vsako čakro uporabljamo kamen, ki jo aktivira, skupaj z nebulo. Kdor pa pozna osnove kitajske medicine, jo lahko z drugimi kamni kombinira tudi po ključu vplivnega kroga organov in energijskih elementov ali na kak podoben način.


__________________________________
Avtor: Tadej Pretner
Format: 16,5 x 24
Vezava: trda
ISBN: 978-961-94003-0-2
Št. strani: 448, barvna izvedba s številnimi fotografijami

Preberi več ...

Rokavček za stekleničko ViA - dolg neoprenski, črn

Da vas bo steklenička VitaJuwel še dolgo razveseljevala s svojo sijočo površino, ji poklonite zaščitni rokavček. Pri snovanju neoprenskih rokavčkov smo si za navdih vzeli obleke surferjev. Dolgi rokavčki prekrivajo celotno stekleničko VitaJuwel ViA (gl. sliko). Na voljo so v treh barvah: vijolični, modri in črni.

Rokavčki ščitijo pred praskami in blažjimi udarci. A zapomnite si: pravi ljubitelji kristalne vode pazijo, da njihova steklenička VitaJuwel ViA ne pada po tleh!

Dolžina: pribl. 22 cm
Premer: pribl. 6,7 cm

Preberi več ...

Ščetka za čiščenje

Z njo boste svoj vrč VitaJuwel očistili hitro in preprosto.


Preberi več ...

Kristalna kapljica Ametist

Vaša spremljevalka, da boste lahko kjer koli uživali v kristalni vodi

Naša drobna kristalna ročka z granulami kamene strele, ognjenim granatom in izbranim ametistom je popolna rešitev, če želite oživiti kozarec vode ali vina ob posebnih priložnostih, kadar se znajdete v restavraciji, v kavarni ali na obisku pri prijateljih. Poskrbeli smo, da lahko ljubitelji kristalne vode kristalno Kapljico varno prenašajo v torbi – pospravite jo lahko v ličen etui iz umetnega usnja, ki smo ga oblikovali pri VitaJuwelu.

Preberi več ...

Vrč Klasik (1,5 litra)

Popoln dodatek za VitaJuwelovo kristalno ročko

Priskrbite si VitaJuwelov vrč, ki bo z originalno VitaJuwelovo ročko že od samega začetka poskrbel za popolno izkušnjo kristalne vode. Naši elegantni vrči so zasnovani tako, da držijo liter in pol vode ter se po obliki in velikosti ujemajo s kristalnimi ročkami. Dno vrča je z notranje strani zaobljeno, da se ročka ne more dotikati stranic vrča.

Vse naše vrče ročno izdelujejo češki pihalci stekla. Uporabljajo izvrstno steklo, ki ne vsebuje škodljivih snovi. To je bistven del naše filozofije, ki združuje uravnovešenost, uporabnost in trajnost – v eni sami, izjemni stekleni mojstrovini.

Dodatek: pokrov za vrč. Preprečuje, da bi se na vaši kristalni vodi nabiral prah.

Preberi več ...

Etui za kristalno kapljico Ametist

Želeli smo zagotoviti, da bi bila Kapljica VitaJuwel pravim ljubiteljem kristalne vode vedno pri roki, zato smo oblikovali krasen etui iz umetnega usnja. Kapljica bo vedno pripravljena na uporabo, če jo boste nosili s sabo v kovčku ali torbici.

Preberi več ...

Vrč za vino

Posebno kristalno ročko za vino, »VitaJuwel Vino«, lahko vsekakor uporabljate s katerim koli navadnim vrčem za vino, ki ga že imate doma. Zakaj pa ga ne bi nadgradili s čim bolj modnim in elegantnim? Priskrbite si enega naših ročno oblikovanih vrčev za vino, da boste vino uživali na bolj poseben način. Razvajajte se in tisto steklenico dobrega vina, ki ste ga hranili za posebno priložnost, natočite v naš edinstveni vrč. Nikjer ne boste našli tako vrhunsko oblikovanega vrča iz kvalitetnega stekla, ki bi se bolje prilegal našim izjemnim kristalnim ročkam. Res je prava mojstrovina!
Kristalna ročka »VitaJuwel Vino« je naprodaj ločeno od vrča za vino.

Preberi več ...

VitaJuwel Grande - Podstavek + Vrč 7 L

VitaJuwel® grande je najelegantnejša rešitev, kako lahko kozarec sveže vode vedno zagotovimo več gostom ali vsem
žejnim družinskim članom. Vrč drži 7 litrov kristalne vode in ga lahko uporabljamo z vsemi 18 kristalnimi mešanicami v ročkah
VitaJuwel®.
VitaJuwel® grande ima povečano zgornjo odprtino, s čimer je čiščenje povsem preprosto in hitro. Pipa iz nerjavečega jekla s
teflonskim tesnilom pa zanesljivo preprečuje kakršno koli puščanje vode. S premerom 20 cm je vrč primeren za vse domače kuhinje
in vodne bare.
VitaJuwel® grande vključuje vrč s pokrovom in pipo ter stekleno stojalo. Kristalne ročke so na voljo posebej.
Predstavljajte si VitaJuwel® grande v mestnem butiku, ljubki galeriji, metropolitanski kavarni, mirnem zdravilišču, ambulanti
alternativne medicine, trendovskem klubu, trgovini z nakitom ali pa kar doma ...

Preberi več ...

Rokavček za stekleničko ViA - kratek neoprenski, rdeč

Da vas bo steklenička VitaJuwel še dolgo razveseljevala s svojo sijočo površino, ji poklonite zaščitni rokavček. Pri snovanju neoprenskih rokavčkov smo si za navdih vzeli obleke surferjev. Kratki neoprenski rokavčki prekrivajo le zgornji del stekleničke, zato se vam ni treba odpovedati pogledu na sijoče kristale, tudi ko je steklenička oblečena. Kratki rokavčki so na voljo v treh barvah: rdeči, zeleni in črni.

Rokavčki ščitijo pred praskami in blažjimi udarci. A zapomnite si: pravi ljubitelji kristalne vode pazijo, da njihova steklenička VitaJuwel ViA ne pada po tleh!

Dolžina: pribl. 10 cm
Premer: pribl. 6,7 cm

Preberi več ...

Pokrov za vrč Klasik

Pokrov se prilega VitaJuwelovemu vrču Klasik in preprečuje, da bi se na vaši kristalni vodi nabiral prah.

Preberi več ...

Rokavček za stekleničko ViA - kratek neoprenski, črn

Da vas bo steklenička VitaJuwel še dolgo razveseljevala s svojo sijočo površino, ji poklonite zaščitni rokavček. Pri snovanju neoprenskih rokavčkov smo si za navdih vzeli obleke surferjev. Kratki neoprenski rokavčki prekrivajo le zgornji del stekleničke, zato se vam ni treba odpovedati pogledu na sijoče kristale, tudi ko je steklenička oblečena. Kratki rokavčki so na voljo v treh barvah: rdeči, zeleni in črni.

Rokavčki ščitijo pred praskami in blažjimi udarci. A zapomnite si: pravi ljubitelji kristalne vode pazijo, da njihova steklenička VitaJuwel ViA ne pada po tleh!

Dolžina: pribl. 10 cm
Premer: pribl. 6,7 cm

Preberi več ...

Steklenička ViA - brez kristalnega valjčka

Steklička ViA brez kristalnega valjčka.

Preberi več ...